محل تبلیغات شما
آیا میدانید .
شکرک زدن نشانه ی نامرغوب بودن عسل نیست؟؟؟؟

آنچه که در اصطلاح رسوب کردن و شکرک زدن» می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن، تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده ی بلورین شدن» یا کریستالیزاسیون» نیست.

عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده ی جامد است که زیر شرایط بسیار شکننده ای به صورت مایع درمی آید. این ماده اشباع شده قندی باید در واقع جامد باشد اما به طور اتفاقی مایع است لذا به محض این که شرایط آماده شود، این دگرگونی فیزیکی یعنی بلورین شدن پدید می آید.

اما این موضوع به اندازه ای تاثیر منفی در ذهن مصرف کنندگان ایجاد کرده که از یک سو مشکل بزرگی برای تولید کنندگان در جریان عرضه به بازار به وجود می آورد و.
از سوی دیگر برای مصرف کنند گان از نظر طبیعی بودن عسل مایع، شک و شبه ایجاد می کند.

باید توجه داشت شکرک زدن و خاصیت تبلور عسل نشانه ی نامرغوب بودن آن نیست اما بعضی افراد به اشتباه عسل بلوری شده را مصنوعی یا تقلبی می دانند.

معرفی و برداشت عسل بهاره وپاییزه محصولات طبیعی کدکن 1398

نحوه تهیه محصولات طبیعی عسل کدکن

ادامه مطلب رس بستن

عسل ,ی ,شکرک ,شرایط ,وجود ,ماده ,بودن عسل ,ی نامرغوب ,نامرغوب بودن ,نشانه ی ,در واقع

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان آهنگ